Mediation


Gespecialiseerd in mediation bij een echtscheiding

GP mediation heeft zich gespecialiseerd in mediation bij een echtscheiding. Wij verzorgen echtscheidingen voor mensen uit de regio Utrecht, zoals Maarsen, Nieuwegein, Vleuten, Houten en de Meern. Vanuit ons kantoor regelt uw scheidingbemiddelaar alles rond de afwikkeling van de scheiding in overleg met u en volgens uw wensen. Wij gebruiken een doeltreffende, persoonlijke, kostenbesparende methode om een scheiding zo makkelijk mogelijk te laten verlopen. Met onze kennis op financieel, fiscaal en juridisch gebied, kunnen wij u advies geven over de de financiele afwikkeling van scheiding als het treffen van een zorg (omgangs-) regeling. GP mediation heeft nauwe samenwerking met een aantal partners waaronder een notaris, een advocaat, financieel adviseurs en banken.

Het doel van onze mediation is dat u een passende regeling afspreekt, waarin op een heldere wijze de afspraken uiteen gezet zijn. De gesprekken met u beide kunnen zowel op kantoor of bij u thuis plaats vinden. Op een persoonlijke en betrokken wijze zullen wij de mediation gesprekken met u beide doorlopen. Met ons scheidingsconcept regelt u beide de gehele scheiding met onze scheidingsbemiddelaar. GP mediation verzorgt voor uw de juridische en gerechtelijke afhandeling van een scheiding. Door onze werkwijze bespaart u aanzienlijk op de kosten bij de scheiding. Daarbij kan de afhandeling aanzienlijk sneller gaan als u onze onafhankelijke scheidingsbemiddelaar inschakelt dan wanneer beide partijen een advocaat inschakelen en voor beide apart advocaat kosten gaan berekenen.

Onze onafhankelijke betrokken scheidingsbemiddelaar zal met u beide tegelijk een aantal mediationgesprekken voeren. In deze gesprekken maakt u afspraken over de woonsituatie, de hypotheek, verzekeringen, pensioenen, de verdeling van de inboedel en een regeling voor de kinderen. Ook wanneer u niet getrouwd bent is onze dienstverlening hetzelfde als een getrouwd stel dat uit elkaar gaat.

Neem contact op

Vul het contact formulier in en wij nemen contact met u op