Arbo en Re-integratie

Uw Arbo dienstverlener


Bedrijven kiezen voor professioneel maatwerk en ondersteuning bij ziekteverzuim

GP Arbo en Re-integratie is een professionele, ervaren en betrouwbare partner op het gebied van arbodienstverlening. Wij staan voor een arbo dienstverlening op maat dat aansluit bij uw bedrijf. Wij zorgen voor arbodienstverlening in de regio Utrecht. GP Arbo en Re-integratie werkt samen met een geregistreerde bedrijfsarts uit de regio en een arbeidsdeskundige.

Door GP Arbo en Re-integratie wordt uw bedrijf deskundig ondersteund bij arbo- en verzuimbeleid. Wij maken met u een maatwerkregeling. Hierin worden afspraken vastgelegd met betrekking tot de ziekteverzuim begeleiding. Met haar aandeelhouders is GP Arbo en Re-integratie tevens in staat om assurantiën, pensioenen en HR-dienstverlening, toegespitst op de MKB-ondernemer, aan te bieden. GP Arbo en Re-integratie werkt voor bedrijven en instellingen in de profit en non-profit.

Op verschillende personeelsgebieden kunt u van ons HR-advies krijgen voor een professioneel personeelsbeleid dat past binnen uw bedrijf. Door inzet van de juiste Human Resources instrumenten en medewerkers wordt met meer inzet betere resultaten geboekt.

Voor een afspraak kunt u contact met ons opnemen via een aanmelding via deze website bij contact.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen op het telefoonnummer:  030 – 246 8008.

Hoe werkt onze Arbodienstverlening?

Onze Arbodienstverlening bestaat uit de bewaking van termijnen en het gehele administratieve ziekteverzuimproces. Het administratieve proces waaronder de registratie van verzuim, verplichtingen richting het UWV, de verplichtingen die voortvloeien uit de wet verbetering poortwachter, de inschakeling van de bedrijfsarts en arbeidskundige advisering. De opbouw van het re-integratiedossier wordt door ons opgesteld. 

Ziekteverzuimbegeleiding is maatwerk dat past bij uw bedrijf, de omvang en de bedrijfscultuur. Het doel is dat u de regie houdt over het verzuim binnen uw bedrijf. Dat de verzuimkosten en het verzuimcijfer zo laag mogelijk zijn. Wij ontwikkelen samen met u oplossingsgerichte, praktische en bruikbare ziekteverzuim instrumenten. 

Onze verzuim adviseur is de case manager in de zin van coördinator van het gehele verzuimproces. Het aanspreekpunt voor alle inhoudelijke zaken is in eerste instantie de verzuimadviseur. U houdt zelf de regie van het verzuimbeleid van uw bedrijf. Wij werken met u samen aan een laag ziekteverzuim. De inhoud van onze dienstverlening stellen wij samen met u op. Wij leveren maatwerk voor uw bedrijf. Wij leggen samen u de afspraken en de verantwoordelijkheden vast in een maatwerk contract. De verantwoordelijkheden hebben betrekking op de taakverdeling tussen GP Arbo en Re-integratie en uw bedrijf.

Neem contact op

Vul het contact formulier in en wij nemen contact met u op