Kwaliteits­management, incasso & debiteurenbeheer


Een ervaren partner op deze gebieden

Gruter & Partners heeft voor kwaliteitsmanagement en debiteuren/incassodienstverlening een partner die haar sporen heeft verdiend op dit gebied.

M. de Lange Professionals richt zich als ervaren adviesbureau op de gebieden van Kwaliteit – Arbo – Milieu, alsmede op debiteurenbeheer en incasso. Door de vele contacten en jarenlange ervaring hierin bestaan efficiënte mogelijkheden om pragmatisch managementsystemen op te zetten, certificeerbaar te worden of op het financiële vlak inning van vorderingen in breed verband op te pakken.

Arbeidsomstandigheden en veiligheid binnen het werkgebied dienen voor elke organisatie een belangrijk speerpunt te zijn. Bij de coördinatie van werkzaamheden of het beantwoorden van complexe vraagstukken rondom kwaliteit en veiligheid spelen kennis en kunde van managementsystemen vaak een belangrijke rol. Hierbij richten wij ons sterk op het veiligheids- en cultuurgedrag van organisaties en haar medewerkers.

M. de Lange Professionals biedt full service adviezen en toepassingen met innovatieve en flexibele oplossingen. Zij hebben hiervoor een communicatieplatform ontwikkeld dat garant staat voor kostenverlaging door efficiency. Zij werken voor zowel Business to Consumer als voor Business to Business organisaties.

Wilt u meer informatie of bent u geïnteresseerd in de opzet van een managementsysteem? Wilt u zich certificeren op de volgende systemen: ISO9001/HKZ kwaliteitsborging, VCA veiligheid, ISO14001 milieu, ISO45001 arbomanagement of ISO27001 informatiebeveiliging? Of moet u nog aan de arbowet voldoen met een opzet van een RI&E Risico Inventarisatie & Evaluatie of heeft u nog debiteurenproblemen of zaken te incasseren? Tast vrijblijvend een samenwerking af met onze partner M. de Lange Professionals? Kijk op hun website mdelange.nl en neem contact met hen op!

 

Neem contact op

Vul het contact formulier in en wij nemen contact met u op